" Ik ontmoette Marjolijn oktober 2016, op ons werk. Vrijdag 13 januari mocht ik een paardencoach sessie ondergaan als oud politie diender (toen bijna met pensioen).                                                                                                                                                  Zoals de meeste dienders, een goed gevulde rugzak, met goede en slechte herinneringen. De coaching wordt gegeven in een veilige omgeving. Je kunt jezelf zijn. Marjolijn vertaalt het gedrag van de paarden. Die vertaling komt echt bij je binnen. Dit is heel bijzonder en onvoorstelbaar wat er dan met je gebeurd. Tijdens deze sessie beleefde ik innerlijke spanning, ontlading van deze spanning en emotie. Een ervaring die heel lang positief blijft doorwerken.

Marjolijn, bedankt dat ik deze geweldige ervaring mocht beleven. Ik vind een sessie me paarden echt een aanrader voor hulpverleners (iedereen) waarvan de rugzak dreigt over te lopen."

Bert

 

"Op een bewolkte donderdagmorgen in maart maakte ik voor het eerst kennis met Marjolijn en haar kwaliteiten als paardencoach. In een koude paardenstal werd ik juist heel hartelijk ontvangen door Marjolijn. Mijn terughoudendheid vanwege mijn PTSS maakte plaats voor ontspanning en vertrouwen in wat daarna volgde. Marjolijn zorgde voor een veilige omgeving tussen de paarden. Op geduldige en zorgvuldige wijze loodste zij mij door de sessie heen die zeer indrukwekkend was. Zonder oordeel kijkend naar datgene wat plaatsvindt met veel passie voor het vak. Marjolijn weet je met haar paarden te raken. Ik voel mij dankbaar dat ik nog veel langer met haar mag optrekken in al dat moois wat nog gaat komen met haar coaching."

Dick

 

"Een bijzondere en leerzame ervaring. Deze manier van coaching met paarden heeft me mijn vraag duidelijk beantwoord en was voor mij totaal nieuw en prettig om te ervaren."

Ben

 

" Het systemisch coachen met paarden was als ervaring zeer bijzonder. De paarden laten duidelijk zien en voelen hoe je vraag te beantwoorden en de coaches (Paul Flapper en Marjolijn van Dieren) vertalen dat met liefde en inzicht. Dat maakt elke sessie een geweldige en intense ervaring, eentje waar je mee verder kunt. Ik ben erg blij met het resultaat."

Pauline

 

" Ik heb nu een sessie mogen meemaken met Paul, Marjolijn en haar kudde. Voor mij was/ is dit de meest intense, waardevolle en emotionele ervaring tot nu toe. Ik denk met veel positieve gevoelens terug aan deze sessie. Nogmaals bedankt voor alles en tot gauw."

Gitte